Adatkatalógus

Az adatvédelmi szabályzat alapértelmezetten megtiltja, hogy személyes adatokat kezeljünk. A külső kapcsolattartás és egyes jogszabályban előírt kötelezettségek teljesítése miatt azonban néhány ilyen jellegű adatot kötelesek vagyunk feltüntetni. Az adatkatalógus ezt a listát tartalmazza. Ezen felül itt érhetőek el az egyéb adatvédelmi információk is.

  1. A tárhely és a domain technikai üzemeltetőjének a nevét és elérhetőségét az egyes panaszok kezelése miatt publikussá kell tenni. A név: Websupport Magyarország Kft. A cím: 1132 Budapest Victor Hugo utca 18-22. Telefonszám: 0617002323. Ezeket az adatokat fel kell tüntetni a megfelelő helyeken addig, ameddig az üzemeltetést ők látják el.
  2. A gyülekezet vezető lelkésze, mint a Kommunikációs Munkacsoport elnöke, nem köteles publikussá tenni a webes kommunikáció során egyetlen személyes adatát sem. A kommunikáció könnyítése miatt azonban ő maga kérte a neve közreadását ott, ahol ez indokolt. Ameddig a kommunikációs feladatokat ő látja el, addig ez az adat feltüntethető. A név: Heltai Zoltán. A neve ott tüntethető fel, ahol a kommunikáció miatt ezt ésszerű. Erre a döntésre előzetesen felhatalmazást adott a gyülekezet nevében kommunikálók részére.
  3. A gyülekezet történelmének a bemutatása szempontjából meghatározó szerepet játszó személyek közül két fő szeretett volna egy helyi, nyilvános múzeumot létrehozni. Ők ketten önként adtak át a gyülekezet részére dokumentumokat azzal a céllal, hogy az mindenki számára látogatható és kutatható gyűjteményben kerüljön elhelyezésre. Erről adománylevelet állítottak ki, melyben a világos és egyértelmű hozzájárulásukat adták a nevük megjelenítéséhez. Czinege Sándor és Hegedűs András nevei ezért korlátozás nélkül felhasználhatóak akkor, amikor a gyülekezetünk múltjáról kommunikálunk.
  4. Különböző programok vezetőjeként a kapcsolattartó és a projektmenedzser feladatát látta el Czinege Csaba. Ezen programok kommunikálásához a hozzájárulását adta a neve felhasználásához addig, ameddig a projekteknek a fenntartási ideje tart. Ez az időszak a jelen helyzet szerint 2029. december 31-én ér véget.

A szöveg jóváhagyásának a dátuma: 2023. március 14.